Wednesday, October 6, 2010

the photographer *sigh







Right the reason I chose Berp is because dari dulu aku tengok die snap itu ini and aku tau die sensitip gile dengan setiap detail and surrounding tapi time mtak die jadi photographer for the wedding, haha gile tak yakin budak tu. Anyway, kan aku dah cakap kau tere Berp. Gigih gila bawak pergi Taman Botani petang2 sampai nak tunggu sunset. Esoknya datang rumah aku nak amek gambar cincin pulak sebab dia kata tak boleh tidur malam sebab terlupa nak amek shot cincin.
So what more cud u ask for? ;) Thanks Berpy! Gambar lain2 tak dihantar lagi. Later guys.








2 comments:

falina fleena yusof said...

cantiknye akak !

tahniah :)

btw slamat pengantin baru :P

Gooseberry//Yo said...

thanks :)